О мени

Zovem se Nataša Anđelković. Po profesiji sam stukovni vaspitač. Više od 15-est godina radila sam sa decom od 3 godine do polaska u školu. Od septembra 2011. godine radim kao rukovodilac bez grupe.
Volim predškolstvo i posao vaspitača i uvek sam se trudila da sve poslove obavljam najbolje sto mogu i znam. Iako imam više od 18 godina iskustva još uvek sam spremna da učim i nadam se da će tako biti do kraja mog radnog staža. Posao rukovodioca od mene traži nova znanja, koja takođe učim sa velikim interesovanjem.
Izuzetno sam zainteresovana za oblast primene informacione tehnologije u radu sa najmlađima. U tom pogledu već godinama učim i istražujem. Iznova i iznova se oduševljavam i nikada mi nije dosadno! Od priznatih sertifikata posedujem ECDL (Europen Computer Driving Licence) sertifikat sa 7 položenih ispita, iz 2004. godine.


Jedan sam od dva autora akreditovanog programa za edukaciju vaspitača:,,Vaspitač i čarolija multimedije'' za 2008. i 2009. godinu i knjige ,,Dete i računar u porodici i dečijem vrtiću''.

Autor sam i jedan od autora više tekstova u stručnim časopisima i izlgaanja na domaćim i međunarodnim stručnim i naučnim konferencijama.

Moji prvi koraci u blogovanju i istraživanju online alatki počeli su maja 2009. godine. Prateći svoja interesovanja bila sam jedini polaznik iz Srbije koji je pristupio online kursu o blogovanju koji je organizovao Edublog servis.
Do sada sam, započela više blogova od kojih su neki:

Blogovi:

Moja on-line dokumenta:

Sajt:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge slobodno me kontaktirajte.